[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_image _id=”4″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”5″ ][cs_element_headline _id=”6″ ][cs_element_text _id=”7″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”8″ ] [/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content][cs_content_seo]Vi är Pop!

Vad kul att du är här, så vi kan lära känna varandra. Det är där vi vill börja med Pop – på ett avslappnat och prestigelöst sätt få in dig och dina vänner i tänket kring vår nya pizzabutik.
Vi bygger det här konceptet på gemenskap, smaker och känslor. That’s it. Häng med nu.
Vi är Pop. Inte som den pizzan du är van vid, det vill vi säga direkt. Alla våra pizzor görs på Tipo 00-mjöl. Vad är då det, tänker ni rimligen nu.
Jo, det är ett ytterst finmalt mjöl vars enda uppgift är att binda så mycket vatten som möjligt. Faktum är att minst 60% av pizzadegen ska bestå av vatten. Ju mer vatten, desto krispigare blir pizzabotten. För att uppnå detta krävs ett verkligt finmalet mjöl.
När vi nu bestämt oss för att göra riktig pizza på napolitanskt vis så gör vi det hela vägen. Vi har inte använt bromsen en enda gång i arbetet med vår pizzabutik och framtagningen av alla de direktimporterade råvarorna från Italien.
Nu ska vi skapa perfektion i den optimala pizzatemperaturen 450 grader
Vi vill förädla och förfina världens kanske mest populära maträtt.
Vi hoppas att du ska tycka om det vi gör.

 Image[/cs_content_seo]